Sunt enorm de multe motive de a zambi… exprimarea bucuriei, a prieteniei, a intelegerii sau a multumirii. Un zambet frumos poate influenta pozitiv atat viata personala cat si relatiile interumane.

Noi vom face ca stomatologia si arta , in simbioza, sa recreeze aceasta… fereastra a sufletului. Nu va ramane, decat sa hotarati daca zambiti cu noi…

La peste 15 ani de activitate a cabinetului stomatologic CMI Dr Pascu , dorim sa multumim pacientilor si colaboratorilor nostri, fara de care acest interval de timp s-ar fi scurs altfel. In acesti ani cabinetul stomatologic a reusit sa-si tripleze numarul de pacienti si ce este mai important sa-si pastreze si vechii pacienti cu care s-a pornit la drum. Traversarea acestor ani a insemnat pentru noi o bucurie vazand ca pacientii romani sunt din ce in ce mai receptivi la noile materiale si tehnologii dentare, ca au devenit constienti ca pentru un lucru de calitate trebuie sa investesti putin mai mult.Si alt lucru care ne bucura nespus este cand vedem ca pacientii au devenit din ce in ce mai interesati de sanatatea cavitatii orale, si ne „solicita” pentru a vedea daca „a mai aparut ceva nou”. Numai asa, printr-o stransa colaborare intre medic si pacient vom reusi sa imbunatatim sanatatea dentara si nu in ultimul rand calitatea vietii noastre.

Pentru toate acestea echipa CMI Dr. Pascu va multumeste si nu uitati ca sanatatea danturii dumneavoastra conteaza.